ATENȚIE ȘOFERI! Codul portocaliu închide sectoare de drum național din județele Tulcea și Constanța!

UPDATE: Începând cu data de 27.01.2021, ora 06.00, se interzice temporar circulația autovehiculelor cu masa totală autorizată mai mare sau egală cu 7,5 t., pe următoarele sectorul de drum național DN 22 – km 86 – 239 – Măcin – Isaccea – Tulcea – Babadag – limita cu județul Constanța de pe raza județului Tulcea pâna la ameliorarea condițiilor meteorologice. IPJ Brăila a informat personalul de la trecere bac despre noile restricții.

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce au determinat scăderea vizibilității, CNAIR si Poliția Rutieră au decis să închidă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum national afectate:

DN22, între localitatea Baia, județul Tulcea și limita județului Constanța (km 233+300 – km 239+100)

DN22A, între localitatea Topolog, județul Tulcea și limita județului Constanța (km 45+750 – km 64+700)

Reamintim că în intervalul orar 10:00 – 21:00, județele Tulcea și Constanța se află sub incidența unui cod portocaliu ce vizează intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70 – 80 km/h, ninsori însemnate cantitativ, zăpadă viscolită și troienită și vizibilitate redusă sub 50 m.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry