Adrian Tabarac i-a criticat pe candidații PNL: ”Nu cred că PNL Brăila stă într-un bătăuș și un traseist!”

Invitat la Reperul TV, în pre-campanie electorală, Adrian Tabarac i-a criticat dur pe foștii colegi de partid, care au ales să facă scut în jurul actualului președinte interimar, Cătălin Boboc.

Tabarac spune că a ales să candideze independent fiind motivat de nemulțumirile liberalilor cu privire la lista propusă de PNL Brăila.

Am constatat că oamenii nu se regăsesc. Vorbesc de votanții de dreapta, cei de la PSD cu siguranță votează Partidul Social Democrat. Dar oamenii de dreapta nu s-au simțit reprezentați de candidații pe care îi avem.

Să avem în poziții eligibile, ca vârf de lance, la Camera Deputaților un bătăuș – și nu o spun eu, o spun toți care au scris în presă despre scandalurile și dosarele penale pe care le-a avut la Tribunal, pentru toate bătăile și scandalurile pe care le-a avut – iar la Senat, fie că ne convine sau nu, un traseist politic – mă refer la domnul Bucălău.

Am avut curajul să fac acest pas în momentul în care am văzut că foarte mulți colegi s-au simțit la fel de scârbiți, tocmai ca să existe o alternativă pe partea dreaptă, un liberal”, a declarat Adrian Tabarac, la Reperul TV.

Este a doua oară când, înainte de alegeri, un liberal alege să candideze independent. Pe 27 septembrie, Ovidiu Nechita a părăsit PNL pentru a candida la Consiliul Județean.

Acum, Adrian Tabarac consideră că va scoate un scor mai bun decât al coelgului său și mizează pe sprijinul liberalilor și al electoratului de dreapta.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry