Adrian Tabarac: ”Partidul Național Liberal are cea mai bună listă de candidați, la alegerile europarlamentare”

Adrian Tabarac: ”Partidul Național Liberal are cea mai bună listă de candidați, la alegerile europarlamentare”

 

 

PNL a prezentat luni programul politic pentru alegerile europarlamentare, structurat pe 20 de capitole. Printre prioritățile liberalilor se numără aderarea la Schengen, la Zona Euro și accesarea mai multor fonduri europene.

A fost lansat programul politic al Partidului Național Liberal și tot ceea ce pot să vă spun este că fiecare domeniu de activitate – că este sănătate, educație, fonduri europene – toate au fost explicate în acest program pe care dorim să-l facem public” , a declarat Adrian Tabarac.

Conform programului, la capitolul “obiective concrete”, PNL vrea înființarea unui mecanism care să monitorizeze situația statului de drept și respectarea drepturilor fundamentale în toate statele Uniunii Europene, aderea cât mai curând a României la Spațiul Schengen, da și aderarea la Zona Euro.

În cadrul conferinței de presă, președintele Adrian Tabarac a vorbit și despre realizările candidaților de pe lista PNL.

 

 

”Încă o dată vreau să întăresc faptul că Partidul Național Liberal are cea mai bună listă de candidați, la alegerile europarlamentare.

Pe lângă Cristi Bușoi, care este prezent aici, cât și ceilalți europarlamentari, care au avut rezultate în Parlamentul European.

Oamenii ne-au întrebat ce am reușit să facem, ce au reușit europarlamentarii PNL să facă, în cei cinci ani de mandat. Le-am explicat, au înțeles, iar unii dintre ei nu au știut că este fix rezultatul europarlamentarilor PNL(n.r. anumite măsuri aprobate de PE, care au avut efecte și în România). Prin acest program politic, avem și o viziune pentru următorii cinci ani, privind și spitalele regionale”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Brăila și candidat la alegerile europarlamentare, Adrian Tabarac.

Liberalii promit că vor obține cel puțin la fel de multe fonduri europene pentru România în Bugetul 2021-2027 prin comparație cu perioada 2014-2020 și va simplifica absorbția lor. La capitolul sănătate, PNL promite că va sprijini construcția și dotarea până în 2024 a trei spitale regionale la standarde europene.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry