Boboc, despre candidatura lui Tabarac: ”Liberal înseamnă să fii în PNL!(…) O să-i facem o plângere la BEJ!”

Președintele Partidului Național Liberal, Cătălin Boboc, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, excluderea lui Adrian Tabarac din Partidul Național Liberal.


Reamintim că Tabarac și-a depus candidatura independent la alegerile parlamentare și, în ciuda faptului că a părăsit PNL-ul, a continuat să participe la ședințele de Consiliu Local Municipal.


”Cred că PNL Brăila trebuie tratat cu mai mult respect. Aici nu este o instituție în care vii și pleci când vrei. Acum e bun PNL-ul, vrei și tu un loc, mâine te superi, îți iei jucăriile și ai plecat. Te mai întorci după cum îți convine.
Biroul Politic Municipal, săptămâna trecută, a constatat radierea din calitate de membru a domnului Tabarac. Biroul Politic Județean a validat această decizie a Biroului Municipal. Am transmis Consiliului Local Municipal și nu s-au finalizat acolo procedurile. Oamenii trebuie să fie deciși politic(…)
Adrian Tabarac este un om tânăr, un om care a crescut în partid mulți ani. Mie îmi pare rău că unii mai maturi, mai cu experiență să zic așa, se folosesc de un tânăr care își găsea locul aici, în organizație”
, a declarat președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc.


Întrebat dacă candidatura lui Tabarac va ”fura” din voturile PNL, Cătălin Boboc este încrezător în faptul că electoratul va face diferența între liberali și independenți.


”Nu va fura din voturile liberalilor. Liberal înseamnă să fii în Partidul Național Liberal. Până la urmă ce faci, păcălești electoratul? Nu-i chiar așa fraier electoratul ăsta. Nu poți să le spui: eu sunt liberal dar sunt liberal independent”, a declarat președintele PNL, Cătălin Boboc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry