Boboc, despre Daniela Pascale: ”Se hotărăște greu și, dacă nu se hotărăște, o să o ajutăm să se hotărască, să ia o decizie!”

Zilele Danielei Pascale, în funcția de consilier județean al PNL, sunt numărate. Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, este hotărât să o ajute pe tânăra liberală să-și dea demisia, pentru a nu strica și mai mult imaginea Partidului Național Liberal.

În ciuda faptului că Daniela Pascale a făcut o plângere penală, după ce o serie de imagini compromițătoare, ce par a fi trucate, au apărut în spațiul public, Boboc consideră că Pascale trebuie să renunțe la funcția publică, deși ea a fost votată pe lista PNL.

Inițial, mai mulți candidați, atât la CJ cât și la CLM, și-au manifestat intenția de a demisiona din aceste funcții, după alegeri, pentru a face loc și altor membri PNL, care au fost implicați ”din umbră” în tot ceea ce a însemnat opoziție la Brăila, în ultimii patru ani. După alegeri însă, mulți dintre ei au uitat de aceste promisiuni.

Am avut o discuție, se hotărăște greu. Se hotărăște greu și, dacă nu se hotărăște, o să o ajutăm să se hotărască, să ia o decizie.

Sunt subiecte sensibile, colegii noștri sunt și ei oameni, Daniela este o tânără… sunt subiecte sensibile.

Vorbeam mai devreme de riguare. În comunicare, în ținută, în orice și vă promit că așa va fi și în cazul acesta”, spune președintele PNL, Cătălin Boboc.

Întrebat despre justificările care au fost aduse de Daniela Pascale, în ceea ce privește aceste imagini, Boboc a declarat că tânăra a depus o plângere penală, iar cercetările au fost demarate în acest caz.

Ea susține că acele imagini sunt trucate”, a declarat Boboc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry