Bogdan Botea: “Sunt un prost ca nu am plecat la timp din tara asta, unde idioate si inculte ca tine voteaza la fiecare 4 ani!” Consilierul local s-a dezlantuit la o postare pe Facebook!

Bogdan Botea: “Sunt un prost ca nu am plecat la timp din tara asta, unde idioate si inculte ca tine voteaza la fiecare 4 ani!” Consilierul local s-a dezlantuit la o postare pe Facebook!

 

 

Ne laudam ca ne dorim democratie, daca ne intreaba cineva suntem mai catolici decat Papa, iar in secunda in care o persoana ne contrazice, sau nu este de acord cu opiniile noastre, rabufnim!

Bogdan Botea, consilier local din partea PND a criticat, in termeni care depasesc limitele bunului simt, opiniile unor cetateni care si-au manifestat dezacordul fata de parintii care au ales sa-si aduca copiii la protestul din data de 10 august.

Tantica draga esti o mare dobitoaca daca gandesti asa!”, s-a adresat consilierul unei doamne care a intrebat ce cautau parintii cu copii acolo.

Alesul local nu se opreste aici, ci continua seria jignirilor catre aceeasi doamna: “Sunt un prost ca nu am plecat la timp din tara asta, unde idioate si inculte ca tine voteaza la fiecare 4 ani!”

In urma comentariilor jignitoare, mai multi utilizatori i-au atras atentia lui Bogdan Botea, asupra limbajului folosit, insa consilierul s-a aprins si mai tare.

Nu e vorba de o opinie oarecare. Ca si in 1990 si in alte situatii, va vad pe unii cum aplaudati niste criminali, atat direct cat si indirect , FAPT CE VA FACE COMPLICI si instigatori la agresarea copiilor. Asa ca am mai mult de 7 ani de acasa. Voi nu aveti nici macar 2 neuroni ce sa ma zic de 7 ani de acasa(…) Un om normal s-ar simti rusinat sa aplaude niste agresori de copii. Asa sa aplaudati si cand o sa traga jandarmii cu munitie de razboi in nepotii vostrii !!!!”, a postat Botea la un videoclip in care o familie incerca sa-si linisteasca copiii afectati de gazele care au fost aruncate catre protestatari.

Si seria injuriilor continua, pentru ca parintii, care inteleg pericolul de a duce copiii la protest, au continuat sa-i atraga atentia consilierului local.

Bogdan Botea: “Jandarmi criminali si postaci complici cu asasinii de copii”

Bogdan Botea: “Si tu esti complice cu agresorii de copii. Minte de om fara scrupule. V-au prostit de tot Antenele”

Bogdan Botea: “Chiar aveti idei de stat sovietic. Meritati sa va dea Psd m….e in continuare inca 20 de ani”

Bogdan Botea: “Duceti-va drakului de prosti !!! Un popor de idioti!”

Intr-un final, consilierul local isi justifica punctul de vedere cu privire la copiii care s-au aflat pe 10 august la protest.

Bogdan Botea: “Este irelevant motivul pentru care erau copii acolo pt ca era un loc public, in fata Guvernului Romaniei ! Cel mai sigur loc din Romania, cel putin teoretic! Mai fusesera mitinguri si nu se intamplase nimic ! Deci acest amanunt cu privire la ce cautau copii acolo este lipsit de importanta in raport cu actiunea de a da cu gaze in toata populatia de acolo! Oare parintii copiilor au stiut ca se va da cu gaze? Eu cred ca nu. Daca stiau sunt sigur ca nu ar fi mers nimeni acolo cu copii. Spui foarte usor ca ce au facut jandarmii e rusinos si treci repede peste asta , dar asta este cel mai important lucru de fapt! Parintii nu s-au folosit de copii lor ca un scut uman! Nu au fost avertizari oficiale despre masurile jandarmilor inainte de miting si nici macar inainte! S-a trecute direct la actiune fara scrupule si fara a fi neaparat necesar! Era statul in pericol datorita actiunilor parintilor de a fi acolo? Eu zic ca nu!” a argumentat Bogdan Botea.

Domnule Botea, mi-as dori sa rabufniti asa si in sedintele de Consiliu Local, atunci cand sesizati proiecte care nu au legatura cu interesele acelor braileni care ies la vot la fiecare 4 ani si datorita carora dumneavoastra va numiti acum consilier local.

{os-gal-25}

 

 

f64.ro

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry