Bugetul local al anului 2021, în pericol! Liberalii propun măsuri de salvare a mediului privat!

Consilierul municipal PNL, Adrian Tabarac a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că liberalii vor propune în CLM și CJ acordarea unor ajutoare de minimis pentru mediul de afaceri brăilean, grav afetat în această perioadă de pandemie.

Liberalii brăileni propun ca taxele pentru avizele de funcționare a teraselor, restaurantelor și spațiilor de recreere să fie zero, iar pentru cei care le-au achitat, acestea să fie reportate pentru anul viitor. Liberalii consideră că, în acest an, taxele către autoritățile locale pentru organizarea evenimentelor culturale să fie zero.

”Bugetul local este alcătuit din taxe și impozite. Dacă ei nu își mai pot desfășura activitatea și dacă nu îi sprijinim cumva, să poată să treacă peste această perioadă, ne putem trezi că în 2021, bugetul local va fi alcătuit din taxele pe care le vor primi de la mai puține firme. Mulți dintre ei riscă să-și piardă afacerile pentru că nu au capacitatea financiară și nici ajutor din partea noastră, să treacă peste această perioadă”, a atras atenția președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry