Caprariu: “Am ajuns sa ne bucuram de margele, ca indienii!”

Caprariu: “Am ajuns sa ne bucuram de margele, ca indienii!”

 

 

Restaurantul McDonald’s creeaza deja controverse si speculatii, in mediul online, desi lucrarea este inca la stadiul de proiect.

De la legaturi, mai mult sau mai putin firesti, intre administratia locala si firma care are terenul, si pana la faptul ca in realitate, intregul proiect este privat si nu se varsa niciun leu din banii nostri, fiecare brailean are punctul lui de vedere vis-a-vis de mult asteptata investitie.

Pe acest subiect a discutat si Lucian Caprariu, conisilier local municipal, in cadrul unei conferinte de presa.

“Este o investitie privata, pe un teren privat. Am vazut ca s-au facut si niste legaturi intre fostul loc de munca al primarului si asta, pot fi doar speculatii.(…) Pai cum sa te lauzi cu o investitie a altcuiva? Mi se pare stupid. Doi la mana, de ce sa-i faci reclama gratuit respectivului.(…) Daca anuntam ca NASA isi stabileste cartierul general, sau daca faci un centru de studii aici, dar ajungem sa ne bucuram de margele, ca indienii”, a declarat consilierul local.

Caprariu considera ca administratia locala ar trebui sa se laude cu investitiile si proiectele facute din banii nostri, sau din fonduri europene si nicidecum cu afaceri private.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry