Catalin Boboc, motivat de sondaje pe Facebook: “Da, as fi fost un primar mult mai bun decat Marian Dragomir!”

Catalin Boboc, motivat de sondaje pe Facebook: “Da, as fi fost un primar mult mai bun decat Marian Dragomir!”

 

 

Fost candidat la fotoliul de primar al municipiului Braila, liberalul Catalin Boboc considera ca ar fi fost un primar mai bun, in ciuda faptului ca brailenii nu s-au ingramadit sa ii acorde nici macar jumatate din voturile stranse de Marian Dragomir.

Reamintim ca in 2016, Boboc a strans putin peste 18% din voturi, iar Marian Dragomir s-a detasat total de restul candidatilor, obtinand peste 44% din voturile electoratului iesit la urne. Infrangerea se pare ca nu a trecut usor peste liberal, la doi ani de la alegeri, Boboc considera ca ar fi fost un primar mai bun decat actualul edil.

Mai mult, fostul senator liberal a vrut sa ii traga un semnal de alarma primarului, organizand pe Facebook un sondaj de opinie, prin intermediul caruia a intrebat brailenii daca considera ca doi ani sub conducerea lui Dragomir sunt pierduti si daca ar trebui sa ii ceara demisia primarului.

“I-am intrebat pe brailenii care imi urmaresc activitatea daca ar trebui sa-i cerem demisia primarului Marian Dragomir, dupa doi ani in care a cam stat degeaba. Aproape 1,5 mii au raspuns cu “DA”, adica 69% dintre cei care au votat. In primul rand, va multumesc! Suntem si mai multi, n-am nici cea mai mica indoiala. In 2016, am pierdut alegerile in fata lui Dragomir. Am venit cu proiecte bine puse la punct si solutii, insa a castigat vorba lunga. Am facut un pas inapoi, asa cum e normal, sperand ca noul primar isi va tine promisiunile si se va apuca serios de treaba. Dupa doi ani, cum am mai spus, avem un primar care, de fapt, nu-i! Pe langa faptul ca lipsesc marile proiecte si o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung, inlocuite cu trei panselute, doua gropite astupate si un festival, Dragomir si-a dat masura arogantei, fapt care mi se pare la fel de grav. Omul fuge de responsabilitate si apara incompetenta, ca sa vorbesc pe sleau! Cand e o problema in oras, cetateanul e de vina! Filozofia lui Marian Dragomir e nociva. Gaseste vinovati peste tot, doar in curtea lui nu! Azi, nu am vreo functie publica. Sunt un simplu cetatean, liberal ce-i drept! Il critic argumentat pe primar de ori cate ori cred eu, desi sunt unii care se supraincalzesc, crezand ca imi doresc sa candidez din nou la Primarie. Voi face in continuare Opozitie la Dragomir. Argumentat si coerent! O fac, mai ales, pentru cei care, in urma cu doi ani, au avut incredere in mine si in PNL, pentru cei care m-au votat. O fac si pentru mine, pentru ca rolul unui polictian de Opozitie, fie el si fara o functie publica, este de a-i aduce cu picioarele pe pamant pe cei furati de aerul tare al Puterii. Si, ca sa fie clar, o mai spun o data: da, as fi fost un primar mult mai bun decat Marian Dragomir! O spun cu subiect si predicat, in dorinta mea ascunsa de a-i rascoli pe cei care ar fi vrut sa bag capul la cutie!”, a postat pe facebook liberalul Catalin Boboc.

Reamintim faptul ca prezenta la vot in cadrul alegerilor locale in 2016 a fost de 139.643, din totalul de 299.226 de braileni cu drept de vot. Recunoastem ca matematica nu este punctul nostru forte, insa cu cele 1500 de voturi stranse pe Facebook, Boboc a iesit in pierdere mai rau ca la alegerile locale.

Asteptam in continuare rezultatul strangerii de semnaturi pentru realizarea unui referendum, avand ca scop demiterea primarului si dizolvarea Consiliului Local. Reamintim faptul ca a trecut o luna de zile de cand PNL Braila a declarat oficial inceperea acestei actiuni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry