Cati braileni si-au taiat cauciucul in parcarile tip ‘pana’? Caprariu explica de ce avem borduri ascutite

Cati braileni si-au taiat cauciucul in parcarile tip ‘pana’? Caprariu explica de ce avem borduri ascutite

 

 

Consilier local si presedinte al Partidului Braila Noua, Lucian Caprariu a explicat, in cadrul ultimei conferinte de presa, de ce ii injura soferii pe proiectantii parcarilor tip ‘pana’, de pe Calea Calarasilor. Motivul pentru care tot mai multi braileni si-au taiat cauciucurile in astfel de parcari este lipsa bordurilor de colt.

“Noi nu avem borduri de colt. Ati vazut cum se fac colturile la noi? La lipirea unor borduri duble. In orice tara normala, exista borduri de colt, cu curbura respectiva. Sunt unele pe unghiuri. Pe Calarasi, reabilitat, daca va uitati la parcarile in brad, oblice, poate faceti un studiu, eu mi-am taiat odata cauciucul. Deci v-ati taiat cauciucurile pentru ca acolo sunt niste unghiuri inchise. Nu intodeauna ai abilitatea asta (n.r. sa iesi din parcare) pentru ca nu exista niste borduri de colt. Eu, ca cetatean, consumator, le vad, dar nu le vede proiectantul, dar nu le vede nici beneficiarul proiectului, comanditarul proiectului”, a atras atentia Lucian Caprariu, presedintele Partidului Braila Noua.

Lucian Caprariu a atras atentia si asupra baltilor care se formeaza pe Bulevardul Dorobantilor, de fiecare data cand ploua torential. Presedintele Parditului Braila Noua a sesizat Directia Tehnica cu privire la scurgerile de apa, avand in vedere faptul ca trecerile de pietoni sunt inundate de fiecare data.

“Ati vazut calitatea scurgerilor de pe Dorobanti. Ati vazut, cand ploua torential nu mai este trecere de pietoni, ca se aduna apa acolo si trebuie sa treci prin lateral. Sa va duceti la Scolilor cu Dorobanti si o sa vedeti cum sunt inundatii, trebuie sa ocolesti si 15 metri. Eu am trimis sesizare la Directia Tehnica: interveniti, faceti, duceti-va la executant, sau la proiectant”, a adaugat Caprariu.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry