Chiriac, către Boboc: ”Da, țara piere și baba se piaptănă, adevarat, dvs sunteți baba”

Chiriac, către Boboc: ”Da, țara piere și baba se piaptănă, adevarat, dvs sunteți baba”

 

 

Declarațiile prefectului, cu privire la concediul de studii al managerului Spitalului Județean, nu au rămas fără ecou. Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, spune că Delia Râșnoveanu este singurul român care participă în această perioadă, în Serbia, la un curs de specializare pe tema infecțiilor nosocomiale.

Mai mult, președintele i-a atras atenția prefectului asupra declarațiilor politice, pe care acesta le face în spațiul public, amintind faptul că România, la momentul actual, nu are Guvern, iar prefectul este reprezentantul acestei instituții în teritoriu.

Jucați politic o chestiune atât de importantă, e foarte rușinos. Managerul Spitalului Județean Brăila este la un curs de specializare în Serbia, o reuniune rară și importantă, pe tema infecțiilor nosocomiale. SINGURUL INVITAT DIN ROMÂNIA LA ACEST EVENIMENT, SINGURUL REPREZENTANT AL ROMÂNIEI – DR. EPIDEMIOLOG DELIA RÂȘNOVEANU. Nu e în concediu de odihnă așa cum dumneavoastră ați declarat în presă, așa cum doriți dvs să dezinformați. Da, țara piere și baba se piaptănă, adevarat, dvs sunteți baba. Categoric conducerea spitalului nu stă într-un om. Doamna manager a lăsat înlocuitor iar unitatea spitalicească funcționează normal. Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu… vedeți că n-avem Guvern. Iar dacă erați atât de interesat de subiect, ați fi făcut 10-15 pași din biroul dvs în biroul meu (cam asta este distanța) sau ați fi dat un telefon. Scutiți-ne de jocuri politice într-o perioadă atât de sensibilă pentru România, pentru Brăila.

Dragi cetățeni, mă adresez dumneavoastră cu toată responsabilitatea. Știu lacunele spitalului, sunt conștient, sunt și eu om la rândul meu, beneficiar al serviciilor medicale în cadrul acestui spital. Concediul de studiu al doamnei Delia Râșnoveanu nu afectează în niciun fel activitatea spitalului în perioada aceasta, există oameni care asigură interimatul fără probleme – dl doctor Voicu, un doctor competent, capabil și profesionist și dna doctor Alina Neacșu, directorul medical al spitalului, un doctor calificat, la fel de competent și de serios. Iar întrunirea la care participă doamna manager este una foarte importantă pentru unitățile spitalicești din România”, spune președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry