Cosmin Răzmeriță: ”Dați șansa brăilenilor de a se testa în sistemul de stat!”

Pe rețelele de socializare au apărut tot mai multe nemulțumiri ale brăilenilor care trebuie să plece la muncă, peste hotare, și nu au posibilitatea de a-și face testul pentru noul coronavirus.

Președintele Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, le-a transmis un mesaj partidelor aflate la guvernare, națională și locală, dar și celor doi parlamentari de Brăila care fac parte din comisiile de sănătate, la Senat și Camera Deputaților.

”Doresc să semnalez , factorilor decizionali ai judetului, în principal domnului Prefect si domnului Presedinte al Consiliului Judetean, faptul că în Brăila nu se mai găsesc teste COVID în cadrul clinicilor private!

Brăilenii care muncesc în străinătate si sunt acasa, se regăsesc în postura de a-și pierde locurile de muncă din motiv că nu au unde să-și facă testul, care să le permită să treacă granițele anumitor state.

În ambele partide, atât PNL cât și PSD, sunt PARLAMENTARI BRĂILENI care fac parte din Comisiile de de Sănătate, atât la Senat cât și la Camera Deputaților.

Un efort comun din partea dumneavoastra poate reda dreptul la munca oamenilor!

Dați sansa brailenilor de a se testa in sistemul de stat!”, spune Cosmin Răzmeriță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry