Cui i-e frică de Ana Șerbu? Afișele electorale ale candidatului AUR, din comuna Cireșu, au fost vandalizate!

La nici jumătate de oră, după ce au fost lipite, afișele electorale ale Partidului AUR au fost vandalizate. Incidentul s-a produs în comuna Cireșu, în localitatea natală a deputatului Alexandru Popa, șeful liberalilor brăileni, și locul în care Radu Popa(tatăl politicianului) câștigă alegeri pe bandă rulantă.

La câteva zile după ce conducerea PSD Brăila anunța că nu are candidați la Cireșu, oamenii fiind amenințați inclusiv cu violență fizică, au urmat șicanele cu candidatul AUR. Și pentru că în acest caz vorbim de o tânără, contracandidații nu au îndrăznit(încă) să o intimideze, decât prin distrugerea materialelor electorale.

Presa a relatat de mai multe ori despre bătăile pe care actualul candidat PNL Brăila, la președinția Consiliului Județean, le-ar fi aplicat unor cetățeni din Făurei și din comuna Largu. În 2016, un bărbat l-a acuzat pe Popa că l-a bătut într-o discotecă din Făurei, după ce în 2014 avusese loc un scandal similar în care a fost implicat atât actualul candidat Alexandru Popa, cât și fratele său.

Fiul primarului din Cireşu, acuzat că a snopit în bătaie un tânăr din Făurei

”Ieri, în comuna Cireșu, am fost și am încercat să punem acele afișe electorale în locurile stabilite de către Primăria de acolo. Am avut surpriza ca după aproximativ 30 de minute, nu mai mult, acele afișe să fie vandalizate.

Nu am făcut decât să urmăm calea legală, am sesizat organele de Poliție din zonă și le mulțumesc pe această cale că au fost atât de operativi și au venit în întâmpinarea noastră. Ne dorim să facem o campanie cât se poate de civilizată și fără a apela la astfel de obiceiuri. Nu vreau să acuz pe nimeni, doar vreau să trag un semnal de alarmă că nu se poate face campanie în acest mod”, a declarat Marian Simion, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean.

Reprezentanții AUR spun că primăriile sunt cele care trebuie să se ocupe de panourile electorale ca ele să fie numerotate corespunzător, atât pentru alegerile locale cât și pentru cele europarlamentare, lucru care în comuna Cireșu nu se întâmplă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry