Dănăilă, despre războiul liberalilor cu presa locală: ”Dacă sunt cazuri pe care nu le cunosc și împotriva cărora nu am luat măsuri, voi propune treaba asta!”

Un alt motiv pentru care PNL ”își linge rănile” la momentul actual, la Brăila, este războiul pornit de liberali, pe rețelele de socializare, cu aproape toate site-urile de știri și ziarele locale. Chiar dacă la nivel de conducere a partidului nu s-a recunoscut niciodată acest lucru, au fost membri de partid și inclusiv candidați care și-au făcut un scop din a ataca jurnaliștii, în loc să se ocupe de campania elecotrală și de convingerea electoratului pentru a susține PNL.

În ultima conferință de presă, Alexandru Dănăilă și-a cerut scuze jurnaliștilor și a spus că va propune sancționarea membrilor PNL care au demonstrat un comportament neadecvat în spațiul public și online.

”Este extrem de greșit și dacă s-a întâmplat vreodată ca eu să fiu pus într-o situație de genul ăsta, deși nu a fost voită, îmi cer scuze, dar pentru alți colegi care au făcut-o, nu a fost o chestiune agreată de partid, nu a fost o chestiune agreată de mine și în niciun caz nu a fost o strategie pe tema asta.

Dacă sunt cazuri de genul ăsta pe care nu le cunosc și împotriva cărora nu am luat până acum măsuri, chiar dacă nu mai sunt președinte, voi propune treaba asta, să se întâmple, pentru că nu am fost de acord niciodată și nici nu sunt de acord. Sunt o persoană mai puțin prezentă în spațiul online și este posibil să-mi fi scăpat unele chestiuni, dacă mi se vor aduce la cunoștință”, a declarat Alexandru Dănăilă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry