Dănăilă: ”Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD”

Dănăilă: ”Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD”

 

 

După cu știtți, marți a avut loc dezbaterea Presedintelui Klaus Iohannis cu jurnaliștii.

Formatul de dezbatere propus de Klaus Iohannis a fost o premieră în istoria democratică recentă. A fost un dialog deschis și liber cu lideri de opinie și jurnaliști.

Dezbaterea în acest format a fost o etapă firească într-o campanie de dialog deschis cu societatea, pe care Klaus Iohannis a dus-o în toată această perioadă.

Cetățenii alegători au văzut că prestația lui Klaus Iohannis vs Viorica Dăncilă reprezintă comunicare directă și liberă cu societatea vs manipulări și minciuni citite de pe hârtiuțe + fake-news difuzate pe toate canalele de propagandă PSD.

Diferența colosală a zilei de ieri: Klaus Iohannis a arătat că are anvergura unui Președinte, pregătit pentru orice situație, așa cum merită România. Viorica Dăncilă și PSD au făcut doar circ, o improvizație, și s-au făcut de râs.

Dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii: a fost unul total deschis, neregizat, cu întrebări complet libere.

S-a văzut un președinte PROFESIONIST, bine pregătit, care își cunoaște foarte bine temele și activitatea. Pe mâna lui Klaus Iohannis ai siguranța că țara va lua drumul corect.

PSD nu are ce să ne mai spună nou. A improvizat, a făcut circ și Dăncilă a evitat toate răspunsurile. PSD rămâne pericolul pe care îl cunoaștem, dar pe care nu avem voie să-l subestimăm.

PSD nu s-a schimbat, este același și un pericol. Avem o ocazie istorică de a termina cu PSD și PSD-ismul.

Votul pentru președintele Klaus Iohannis este garanția că terminăm cu guvernările și abuzurile PSD”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry