Deputatul Antoneta Ioniță: ”Nu mai umiliți medicii, domnilor de la PSD! Lăsați-i să-și facă onorabil meseria!”

Deputatul Antoneta Ioniță: ”Nu mai umiliți medicii, domnilor de la PSD! Lăsați-i să-și facă onorabil meseria!”

 

 

PSD strânge rândurile pentru a obține cât mai mulți participanți la mitingul pe care l-au anunțat că îl vor organiza la Iași pe 9 mai.

Pentru a strânge oamenii promiși, liderii social-democrați din Moldova s-au pus pe treabă și au trimis vorbă prin instituții să fie recrutați simpatizanții. Nici spitalele de stat nu au fost excluse din aceste calcule.

Deputatul liberal Antoneta Ioniță, medic de profesie, a făcut apel către social-democrați cu speranța că aceștia vor lăsa cadrele medicale să-și facă treaba în spital și nu la mitingul PSD.

”PSD depășește orice limită a bunului simț! Se știe de multă vreme despre adevărata teroare pe care pesediștii o propagă printre salariații din instituțiile publice conduse de ei, oameni care sunt obligați să participe la tot felul de întâlniri de partid. Amenințarea, directă sau voalată, este că cei care refuză vor suporta consecințele și și-ar putea chiar pierde locul de muncă.

Abuzul capătă deja forme incredibile: să iei medicii de la patul bolnavilor, ca să îi duci pe 9 mai la Iași, la un miting unde speri să speli imaginea pătată a lui Dragnea, este o inconștiență și un cinism!

Nu mai umiliți medicii, domnilor de la PSD! Lăsați-i să-și facă onorabil meseria! Și așa au prea multe cazuri de rezolvat, și așa le lipsesc cele trebuincioase unui act medical de calitate! Spălatul imaginii lui Dragnea nu face parte din fișa postului!”, a declarat deputatul liberal Antoneta Ioniță.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry