Deputatul liberal Antoneta Ioniță: ”PSDragnea devine PSDăncilă!”

Deputatul liberal Antoneta Ioniță: ”PSDragnea devine PSDăncilă!”

 

 

După ce PSD și-a ales prima femeie președinte, au apărut și primele declarații ale opoziției. Deputat de Brăila, Antoneta Ioniță a atras atenția asupra faptului că PSD și-a schimbat doar masca, nu și conținutul.

Este bine că din prim planul scenei politice dispar personaje toxice precum Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu. Dar, până ca PSD să demonstreze că vrea să facă bine țării mai este cale lungă. Nu ajunge doar ca Viorica Dăncilă să fie prima femeie care conduce și PSD și Guvernul României.

De fapt, de acum înainte nu mai au nicio scuză și trebuie să se apuce de treabă. Pentru că este nevoie de școli și spitale, de drumuri și autostrăzi, de investiții cu bani europeni. Este nevoie de un sistem medical finanțat pe măsură, în care medicilor să le fie recunoscute gărzile ca vechime în muncă, medicii de familie și asistentele acestora să fie tratați corect, este nevoie de medicamente și consumabile, de ambulanțe, dar, mai ales de respect. Altfel, PSDragnea devine PSDăncilă, iar cei care suferă sunt românii”, a declarat deputatul Antoneta Ioniță.

Deputatul liberal a cerut încă o dată guvernanților să se aplece asupra problemelor din sistemul medical.

Redactor: Ciocan Diana Georgiana

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry