Deputatului PNL Antoneta Ioniţă: ”Eugen Teodorovici să lase canabisul. Mai bine ar cere abrogarea Ordonanţei lăcomiei PSD, care otrăveşte economia!”

Deputatului PNL Antoneta Ioniţă: ”Eugen Teodorovici să lase canabisul. Mai bine ar cere abrogarea Ordonanţei lăcomiei PSD, care otrăveşte economia!”

 

 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, aruncă pe piaţă perdele de fum, cu scopul de a masca dezbaterea din Parlament asupra Ordonanţei 114. Tema legalizării canabisului este una total falsă, spune Antoneta Ioniță, care consideră că această măsură nu este una de interes pentru populaţie.

Eugen Teodorovici mai bine ar găsi soluţii pentru a stopa efectele negative ale Ordonanţei Lăcomiei PSD. Îi cer ministrului soluţii pentru stoparea creşterii ratelor la bănci pentru populaţie, a facturilor sau a altor costuri care afectează direct consumatorul nevinovat de degringolada din economie determinată de Ordonanţa 114!

Mai aştept de la ministrul Eugen Teodorovici răspunsuri concrete la cauzele amânării cu 8 luni a majorării punctului de pensie şi la motivele îngheţării, la nivelul lunii decembrie 2018, a tuturor sporurilor şi indemnizaţiilor pentru angajaţii din sectorul public.

Domnule ministru, oferiţi răspunsuri cu soluţii clare pentru aceste probleme reale ale românilor şi lăsaţi balivernele despre canabis şi manipulările mediatice. Dacă nu aveţi soluţii, abrogaţi ordonanţa care îngroapă încet şi sigur economia românească!”, a declarat deputatul PNL.

Antoneta Ioniță consideră că guvernanții ar trebui să fie preocupați de creșterea ratelor, a prețurilor și a facturilor, și mai puțin de legalizarea drogurilor ușoare. Mai mult, deputatul liberal consideră că Eugen Teodorovici se folosește mediatic de această măsură pentru a-i crește popularitatea în rândul tinerilor.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry