Digitalizarea instituțiilor publice – proiectul propus de Alexandru Bucălău, candidat pe locul 1 la Senat, din partea PNL Brăila!

Alexandru Bucălău are 34 de ani, este notar și candidat al PNL Brăila, care deschide lista la Senat. În cadrul primei conferinței de presă, Bucălău a vorbit despre necesitatea digitalizării instituțiilor publice, proiect pe care îl va susține în Parlamentul României.

Unul dintre proiectele mele de parlamentar va fi conturat pe această temă, a digitalizării instituțiilor publice”, a spus Alexandru Bucălău.

În ceea ce privește experiența cu PRM, candidatul PNL la Senat a declarat că multe din informațiile care au apărut în spațiul public nu sunt reale.

Am fost plecat(n.r. din PNL) pentru o scurtă perioadă atunci, datorită supărării vis-a-vis de alianța cu PSD-ul. Am plecat la un partid care nu era la guvernare, la momentul respectiv, după cum bine știți, am încercat să contruiesc o echipă, cât timp a fost alianța între PNL și PSD, nu am reușit(…)

Ideea a fost să plec la un partid pentru a construi o echipă nouă și pentru a candida pe plan local”, a declarat candidatul PNL.

Bucălău consideră că orice tânăr ar trebui să se implice pentru schimbarea actualei clase politice, de care ne plângem cu toții că este îmbătrânită.

Lista de candidați ai PNL Brăila pentru Senat este formată din Alexandru Bucălău(1), în vârstă de 34 de ani, de profesie notar public, consilier județean și președinte al Organizației PNL Ianca și Alexandru – Vlăduț Bașno (2), 33 de ani, medic stomatolog.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry