Europarlamentarul brăilean urcă în top 3 poziții! Tudose ”îi suflă în ceafă” lui Ciolacu!

Europarlamentarul brăilean urcă în top 3 poziții! Tudose ”îi suflă în ceafă” lui Ciolacu!

 

 

Într-un top realizat de platforma Top100Politicieni.ro, cu privire la primii 100 cei mai influenți politicieni din România, europarlamentarul Mihai Tudose ocupă locul 5 după: Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu.

În doar o săptămână, Mihai Tudose i-a depășit pe Traian Băsescu, Victor Ponta și Ludovic Orban.

Top100Politicieni.ro este o organizație mass-media națională ce pune la dispoziție o platforma virtuală care ajută la formarea unei opinii publice realiste asupra membrilor spațiului politic românesc. Misiunea lor este de a prezenta informațiile drept o resursă publică apreciată, in scopul folosirii de catre români, pentru a lua decizii inteligente si a fi mereu informați despre cei de care sunt reprezentați.

Brăileanul Mihai Tudose a fost ales deputat de Brăila în Parlamentului României din partea PSD și a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa, din data de 16 ianuarie 2018. În 2019, Mihai Tudose a candidat la alegerile europarlamentare din partea partidului ProRomânia. Din ianuarie 2020, Tudose a revenit în PSD.

Top100Politicieni.ro are la bază implementate sisteme informatice sigure, tehnologii de ultima generație ce asigură autenticitatea voturilor, asigurând ca toate informațiile de pe website să fie reale și nedenaturate de orice alți factori externi.

Voturile sunt strict analizate pe servere de către inteligența artificiala înainte de a fi publicate, trecând printr-o serie de verificări logice ce consolidează faptul că votul, pe o anumită perioadă de timp, să aparțină cu validitate unui singur individ.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry