Firea le da lectii primarilor PSD: 1000 de pensionari bucuresteni pleaca GRATUIT in Grecia!

Firea le da lectii primarilor PSD: 1000 de pensionari bucuresteni pleaca GRATUIT in Grecia!

 

 

Primaria condusa de Gabriela Firea cheltuieste 2 milioane de lei (peste 400.000 de euro) pe excursii peste hotare destinate pensionarilor bucuresteni. Sunt alocate 1.000 de locuri pentru vacante de neuitat in Paralia-Katerini: transport dus-intors cu autocarul, sapte nopti de cazare intr-un hotel cu acces la piscina, trei mese asigurate in fiecare zi, excursii pe muntele Olimp si la alte obiective turistice. Totul este gratuit, dupa cum relateaza Recorder.ro 

In regulamentul de participare, pensionarilor li se pune in vedere ca pe durata vacantei nu au voie sa se imbete si sa consume droguri. Inscrierile pentru ocuparea celor 1.000 de locuri au inceput chiar de astazi, iar principala regula de selectie este primul venit, primul servit. Sansele sunt, insa, inegale deoarece organizatorii au facut eforturi reduse pentru a mediatiza organizarea excursiilor, informatia circuland doar pe filiera de partid, ca sa ajunga la cine trebuie.

Excursiile sunt organizate de Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), institutie pe care Gabriela Firea a infiintat-o anul trecut, bugetand-o cu peste 17 milioane de lei anual (3,6 milioane de euro). Tot CSMB ofera recompense banesti cuplurilor care aniverseaza 25, 50 sau 75 de ani de casatorie si organizeaza excursii interne si petreceri pentru persoanele de varsta a treia.

Dupa vouchere pentru biciclete, masini sau electrocasnice, dupa recompense banesti acordate la nasterea copiilor si la aniversarea casatoriei, dupa premierea celui mai frumos balcon, sustinerea fertilizarii in vitro si subventii pentru ochelari de vedere, Primaria Capitalei a mai gasit ceva de dat: vacante all-inclusive la Marea Egee!

Astfel, primarul Gabriela Firea le da lectii colegilor din partid care se cred buni conducatori de municipii si judete. Seful Capitalei a demonstrat inca o data cat de usor poate atrage electoratul de partea PSD.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry