Florin Cîrligea: ”Dacă votezi cu Canciu, care deja este de sacrificiu, este ca și cum ai vota cu Dragomir! Spui că ești anti-PSD și faci joc de glezne!”

Îi cresc șansele lui Florin Cîrligea la Primăria municipiului Brăila, după ce liderul PNL, Alexandru Popa, a recunoscut într-o înregistrare audio că liberalii au aruncat un miel de sacrificiu în campania electorală, în persoana lui Cătălin Canciu. Tot în acea înregistrare, deputatul de la Cireșu recunoaște că nimeni nu îl poate învinge pe actualul primar, Marian Dragomir.

Cîrligea spune că există posibilitatea să existe și alte înregistrări, ale apropiaților deputatului, însă a ținut să puncteze că el nu este de acord cu un astfel de șantaj.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Canciu – candidatul PNL la Primărie, Cîrligea consideră că era mai bine dacă liberalul nu participa la alegeri decât să arunce meciul din start, fiind tratat de colegi ca un ”miel de sacrificiu”. În aceste condiții, există posibilitatea ca liberalul să piardă atât Primăria cât și sprijinul politic, dacă rezultatele lui vor fi slabe.

”Tot ce e posibil să mai fie și altele, iar la cum îl știu eu pe Alexandru Popa nu este imposibil să fi zis vreo năzdrăvănie și de Bucălău cum a zis de Canciu. Pe vremuri a fost o discuție, cu mulți ani în urmă, în varianta că Bucălău nu se mai satură și pentru doi, trei lei, cât a băgat el în campania electorală, vrea și pe mă-sa și pe ta-su. Cam așa ceva a fost discuția pe care o știu de mult. Nu am fost prezent dar am aflat aceste lucruri(…)

În momentul în care votezi cu Canciu, care deja este de sacrificiu, este ca și cum ai vota cu Dragomir. Este aceeași treabă. Nu poți să vii la o luptă să spui că tu ești anti-PSD, să spui fel și fel de năzdrăvănii și să ai meciul pierdut din start. Mai bine nu te mai prezinți, decât să te prezinți să faci joc de glezne și să se pedepsească cu altele”, a declarat președintele AUR Brăila, Florin Cîrligea, candidat pentru funcția de primar al municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry