Canciu nici nu s-a văzut la Primărie că a început să împartă funcții publice: ”Mulți din inspectorat vor conduce departamente în Primăria Brăila, după 9 iunie!”

Canciu, care nici nu s-a văzut cu ”sacii în căruță”, a început să împartă funcții de conducere în Primăria Brăila. Să-i transmită cineva domnului inspector general că nu candidează la un SRL, iar posturile din administrația publică sunt câștigate prin concurs. Iar acele concursuri nu constau în probe fizice prin care candidații să-și manifeste dragostea către conducător.

”Eu sunt un lider, iar în jurul meu atrag oameni. Și vreau să vă spun următorul lucru: mulți din inspectorat vor conduce departamente și direcții în Primăria Brăilei, după 9 iunie. Cu siguranță, pentru că eu am specialiști care știu să scrie proiecte, care știu să facă lucruri bune, și oamenii ăia își vor arăta potențialul la Primăria municipiului Brăila”, a declarat inspectorul școlar general, Cătălin Canciu, cu o fericire debordantă în glas și atitudine.

După ce a fost acuzat de contracandidați că a politizat învățământul brăilean, Canciu ne promite că nu se va lăsa până nu va politiza și funcționarii publici din Primărie.

O întrebare: dacă mulți din inspectorat vor conduce Primăria, Inspectoratul Școlar Județean cine îl mai conduce?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry