George Caranica: ”În timp ce guvernul PNL închide școlile pentru educație, dar le deschide pentru alegeri, PSD vine cu soluții care să reformeze sistemul de educație din temelii!”

Candidatul PSD la Camera Deputaților, George Caranica, a criticat deciziile Guvernului Orban care privesc restricțiile în sistemul de educație. Caranica consideră că efectele ”școlii de acasă” vor fi ireversibile iar actualul Guvern nu ia nici-o măsură pentru redeschiderea școlilor.

România Educată a lui Iohannis-Orban s-a dovedit a fi a escrocilor ajunși în funcții înalte, a învățământului online fără internet și fără tablete!

Programul de guvernarea al PSD face un obiectiv prioritar din accesul echitabil la educație, pentru toți copiii!

Anul acesta, Dumnezeu ne-a binecuvântat pe mine și soția mea cu un copil minunat. Este lumina sufletelor noastre! Nu pot să accept ca băiețelul meu să fie privat de educația pe care o merită din cauza unui sistem corupt și bazat pe interesele unui partid care nu se gândește decât la alegeri”, a declarat George Caranica, candidat PSD la Camera Deputaților.

George Caranica a vorbit despre măsurile propuse de PSD, în noul program de guvernare, măsuri care privesc rectificări în sistemul de educație.

PSD va promova un program național pe termen scurt care să răspundă imperativului ”școli inteligente pentru copii inteligenți”, în care toate școlile vor fi conectate la internet și toți copiii vor avea laptop-uri sau tablete cu Internet.

Se înființează școlile cu program prelungit, până la ora 16,00, care oferă copiilor masă caldă dar și pregătire suplimentară extracurriculară ori remedierea deficiențelor.

Se vor finanța 1750 de noi creșe și after-school-uri.

Se va combate abandonul școlar prin burse minime consistente pentru elevi, raportate la salariul minim.

Învățământul profesional și tehnic va fi reconfigurat pentru a răspunde nevoilor de pe piața muncii.

Profesorii vor primi creșterile salariale prevăzute de lege și anual vor avea bonificații – sub forma unor vouchere – pentru pregătire profesională.

Pe 6 decembrie trebuie să le oferim copiilor noștri șansa la educație!, spune candidatul PSD la Camera Deputaților, George Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry