George Simion se întoarce în Brăila! Unionistul vrea să ducă mișcarea în Parlamentul European!

George Simion se întoarce în Brăila! Unionistul vrea să ducă mișcarea în Parlamentul European!

 

Caravana de semnături a candidatului independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va ajunge în Brăila marți, în fața Primăriei, începând cu ora 17:00

 

 

 

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru Cernăuți și comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion a promis că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

O să învățăm generațiile care vin în urma noastră că România poate să fie MARE. Noi avem de partea noastră adevărul, o cauză dreaptă, o candidatură care va duce mesajul unității noastre de neam la Bruxelles, iar pentru asta am făcut acest pas.

Trebuie să oferim o altă perspectivă, să avem un proiect de țară, care îi lipsește României astăzi, iar acest proiect de țară se cheamă unitate națională, un proiect de țară care să protejeze românii de pretutindeni, un proiect care să redea țării noastre demnitatea pe scena internațională și mai ales, în Uniunea Europeană, un proiect de viitor, de care să fim mândri.

Vă îndemn pe fiecare dintre voi să ne fiți alături în această luptă și să facem o Românie MARE în Europa”, a declarat George Simion, la Buzău, când și-a lansat cadidatura pentru alegerile europarlamentare.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry