Guvernarea PSD a creat 230.000 de noi locuri de muncă! Paladi: ”Liberalii au creat o prăpastie în economia românească! Ce facem pe 6 decembrie?”

De la 1 ianuarie 2017, guvernarea PSD a creat 230.000 de noi locuri de muncă în România. În 2019, România a atins cota de 70% rată de ocupare a forței de muncă, stabilită în contextul Strategiei Europa 2020. Numai șapte țări membre ale Uniunii Europene au avut, în 2018-2019, o rată a șomajului mai mică decât România.

”Toate aceste măsuri, implementate cu succes de guvernările PSD, sunt astăzi puse în pericol de liberalii care, prin măsuri absurde de ”protejare” împotriva noului coronavirus, au creat o prăpastie în economia românească. Trebuie să ne gândim foarte serios la alegerile din 6 decembrie, dacă populația își dorește în continuare să adâncim această gaură economică, sau încercăm să resuscităm ce a mai rămas din România, cu programe și proiecte concrete de relansare, în toate domeniile”,

spune Gerorge Paladi, candidat la Camera Deputaților din partea Partidului Social Democrat.

Sub guvernarea PNL însă, la data de 3 iulie 2020, pe site-ul Ministerului Muncii și Protecției Sociale numărul contractelor individuale de muncă suspendate era de peste 102.000.

Din iulie, ministerul a decis să nu mai publice situația la zi a contractelor suspendate sau încheiate, deși cei mai mulți angajați, care aveau de suferit atunci, sunt aceeași ca și în prezent: HoReCa, industria prelucrătoare și comerțul cu amănuntul.

”Să nu uităm că, până de curând, Guvernul Orban își dorea închiderea piețelor și târgurilor, lăsându-i pe micii producători fără venituri. În schimb ne garanta îmbulzeala din supermarketuri! La acel moment, administrația locală PSD, prin primarul municipiului, Marian Dragomir, a găsit soluții imediate astfel încât comercianții din piață să-și poată desfășura activitatea. Asta este diferența clară între PNL și PSD: ei vin cu restricții care îi lasă pe brăileni fără muncă, iar noi venim cu soluții ca fiecare să își poată câștiga cinstit pâinea!”,

a declarat Gerorge Paladi, candidat la Camera Deputaților din partea Partidului Social Democrat.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry