Guvernul Orban a promis realizarea drumului expres Brăila-Galați!

Premierul României, Ludovic Orban, a fost astăzi într-o vizită oficială la Brăila, pentru a vedea evoluția celui mai mare proiect de infrastructură din România din ultimii 30 de ani, Podul suspendat peste Dunăre, care va lega Brăila de Tulcea.

Însoțit de ministrul Economiei, Virgil Popescu și de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, acesta a vizitat atât Șantierul Naval „Vard” din Brăila, unde se produc module pentru podul peste Dunăre, cât și zona propriu-zisă unde se construiște podul, de pe șoseaua dig Brăila-Galați.

Ministrul Lucian Bode a prezentat stadiul lucrărilor de construcție, dar și stadiul realizării drumului expres Brăila-Galați și al variantei ocolitoare a municipiului Galați, avansând termene optimiste de semnare a contractelor.

Acesta este tabloul investițiilor din zona Galați-Brăila-Tulcea, pe care Guvernul Ludovic Orban îl sprijină și numai că îl sprijină, îl implementează , pentru că mulți au vorbit despre aceste obiective, iar noi am reușit să le mișcăm, să le ducem înainte, să semnăm contracte și să alocăm sumele necesare pentru a plăti absolut toate lucrările care se derulează atât la pod cât și la celelalte obiective”, a afirmat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

De la Brăila, premierul a plecat spre Galați pentru a vizita și Combinatul Siderurgic „Liberty”, unde se produce tabla pentru pod, aici fiind stabilită și o întâlnire cu conducerea combinatului, Sanjeev Gupta.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry