Liberalii spun că PSD nu dorește binele brăilenilor! În trei ani opoziția a reușit să treacă un singur amendament!

Liberalii spun că PSD nu dorește binele brăilenilor! În trei ani opoziția a reușit să treacă un singur amendament!

 

 

În cadrul ultimei conferințe de presă a Partidului Național Liberal, consilierii locali Petrică Popa și Adrian Tabarac au explicat care a fost fundamentul amendamentelor propuse de grupul consilierilor liberali și de ce numărul acestora a fost redus.

Tot ceea ce se face, se face numai de ochii soacrei. Cât de cât, să se acopere ceva, dar sistemic, nu se realizează nimic cu perspectivă(…) 2010 era anul când trebuia să se încheie cu rezolvarea rețelei de canalizare și apă potabilă, în municipiul Brăila. Suntem în 2020. Cine a fost la guvernare locală? Cine a condus județul? Nu cumva tovarășii de la PSD?”, a atras atenția consilierul Popa Petrică.

 

 

Liberalii au atras atenția asupra faptului că în ultimii trei ani a trecut un singur amendament al PNL și nici măcar acela nu a fost pus în practică.

Domnul Tabarac a venit cu un singur amendament pe proiectul de buget, dar erau multe de discutat. Și anul trecut, și în anii precedenți, dacă a venit cu nu știu câte amendamente, câte s-au acceptat? Unul, care nici acela nu a fost pus în operă, cel cu centrele de permanență”, a atras atenția consilierul liberal Popa Petrică.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry