Limbaj de deputat! Popa(PNL), despre colegii care urmau să fie excluși din partid: ”Așa mă frateee/Pe ei dă-i în plm”

Singurul parlamentar PNL, deputatul Alexandru Popa, nu se dezice de reputația pe care a dobândit-o de-a lungul adolescenței, când era cunoscut drept ”spaima comunei Cireșu”. Activitatea politică pare să nu-l fi cizelat pe Popa, băiatul primarului comunei Cireșu, care a avut un limbaj vulgar față de colegii lui din PNL Brăila.

Într-o conversație pe grupul de whatsapp intitulat ”Forumul liberalilor”, președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, spunea: ”Nu e nimeni obligat să fie cu noi, dar nici nu poate nimeni să fie și cu noi și împotriva noastră, în același timp! Gata, eu nu mă mai fac că nu mai văd sau că nu înțeleg! Cine are propriul drum îi urăm drum bun”.

La acest mesaj, replica deputatului Alexandru Popa i-a șocat pe toți:Așa mă frateee/Pe ei „dai„ în plm!”

După ce și-a arătat adevărata față, deputatul PNL și-a dat seama de gafa făcută și a încercat să repare greșeala:

Cred că trebuie să scăpăm de oamenii care nu vor ca noi să creștem, construim… cred că „ma„ luat puțin valul.. mă scuzați”.

În imaginile atașate se vede cum au fost excluși din grup Titi Brăileanu și fostul președinte al PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

În primăvara anului 2016 un tânăr din Făurei a acuzat că Popa l-ar fi bătut, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de alegerile locale.

Site-ul Ziare pe Net – zpn.ro – vorbește despre Alexandru Popa ca fiind ”un bătăuș scandalagiu care împreună cu fratele lui condamnat”, după ce au consumat mult alcool, au facut scandal într-o discotecă. Un bărbat și femeia care îl însoțea au fost bătuți crunt, iar la venirea Poliției, fii primarului Popa au încercat să ofere bani ca să nu fie anchetați: “Ce, bă, că vând 20 de hectare și mă piș pe voi!”.

Cu toate astea, cazierul tânărului poreclit ”spaima comunei Cireșu” este curat ca lacrima.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry