Ludovic Orban, despre candidatul PNL Brăila, Alexandru Popa: ”Îl cunosc personal, are două masterate, e la doctorat în anul 1, e un candidat extrem de serios”

Ludovic Orban, președintele PNL, a respins criticile legate de plasarea lui Alexandru Popa pe primul loc al listei de candidați pentru Camera Deputaților la Brăila, spunând că ”îl cunosc personal, are două masterate, e la doctorat în anul 1, e un candidat extrem de serios”, scrie G4media.

Reamintim că liberalii din Brăila l-au desemnat pe Alexandru Popa cap de listă pentru Camera Deputaților. El este este fiul primarului liberal din comuna Cireșu și a fost implicat în mai multe scandaluri cu bătăi în diverse localități din județ.

Legat de aceste scandaluri, premierul Orban a spus că ”nu a existat nici o amendă, nici o sancțiune” legată de faptele lui Popa, adăugând că ”e o știre din 2013, mi-am pus semne de întrebare că a apărut din nou acum”.

Ca urmare a desemnărilor controversate de candidați la alegerile parlamentare, președintele organizației municipale Brăila, Adrian Tabarac, și-a dat demisia din funcție, acuzând nereguli în procesul de vot. Au demisionat din funcțiile politice și mai mulți primari liberali din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry