Luptătorii împotriva PSD-ului l-au făcut pe Stancu președinte de CJ! Cîrligea: ”În 2012, pe gardul domnului Popa erau niște poze cu Gheorghe Bunea Stancu!”

Cei care astăzi se bat cu pumnul în piept că luptă împotriva PSD-ului, la Brăila, se pare că sunt aceiași care l-au făcut președinte pe baronul PSD, Gheorghe Bunea Stancu, pentru a doua oară. Cîrligea spune că în 2012, pe când el se afla la PDL, liberalii brăileni i-au asigurat un nou mandat lui Stancu.

Președintele AUR spune că inclusiv Popa Radu, primarul comunei Cireșu și tatăl deputatului Popa Alexandru, încă președinte al PNL Brăila, avea pe gardul proprietății afișe electorale cu baronul PSD.

”În 2012, pe gardul domnului Popa, de la Cireșu, a domnului primar, erau niște poze cu Gheorghe Bunea Stancu. Au participat la varianta partidul comasat numărul 1, iar acum avem varianta partidul comasat numărul 2. Toți acești luptători împotriva PSD-ului au participat, cu drag și spor, iar Stancu a devenit din nou președintele Consiliului Județean. Este un adevăr pe care nu poate să îl nege nimeni. Bunea Stancu a luat multe voturi, la acea vreme, în toate comunele cu primari liberali.

La vremea aceea eu nu eram în PNL. Eu am făcut parte din PNL după unificarea cu PDL”, a declarat președintele AUR, Florin Cîrligea, candidat la Primăria municipiului Brăila.

Astăzi, liberalii brăileni se erijează în luptători împotriva PSD-ului, deși șeful lor de partid, deputatul Alexandru Popa, a votat pentru o alianță electorală cu PSD, la nivel național.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry