Marian Căpățînă – Pro România: ”Interesul local ar trebui să nu aibă culoare politică!”

Marian Căpățînă – Pro România: ”Interesul local ar trebui să nu aibă culoare politică!”

 

 

Pro România a pus mâna pe unul dintre cei mai râvniți consilieri județeni, independentul Marian Căpățînă, care a fost numit coordonator, la nivelul județului, al partidului condus de Victor Ponta.

Căpățână spune însă că va rămâne prieten cu toți consilierii județeni și va fi mereu deschis la dialog, în folosul județului Brăila.

La nivel de PSD este o ruptură totală, față de ceea ce se întâmplă la centru și ceea ce se întâmplă în teritoriu. Este o ruptură între actul administrativ decis la nivel central și nevoile societății. Ceea ce este și mai grav, s-au întâmplat de fapt, sunt intervenții în actul administrativ, economic și juridic, fără consultări, fără analize pertinente, care au produs efectiv, în societate, derapaje.

În ceea ce privește activitatea mea de consilier județean, așa cum am mai spus, voi fi vocea Pro României în Consiliul Județean, dar voi rămâne deschis dialogului cu toate formațiunile politice. Am relații de amiciție cu membri din diferite partide politice. Interesul local ar trebui să nu aibă culoare politică!

Am rămas siderat când am văzut că sunt lideri care își permit să agreseze oameni, sau membrii ori simpatizanți de la alte formațiuni”, a declarat Marian Căpățînă, coordonator județean al Partidului Pro România.

Alături de Marian Căpățînă, consilierul PSD Petre Florin și-a dat demisia, atât din partid, cât și din consiliu, renunțând la mandatul său, pentru a se alătura echipei Pro România.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry