Marian Căpățînă și-a luat în serios poziția la Pro România! Cine este brăileanul care va candida la europarlamentare?

Marian Căpățînă și-a luat în serios poziția la Pro România! Cine este brăileanul care va candida la europarlamentare?

 

 

Invitat la emisiunea Deschide Lumea, Marian Căpățînă a mărturisit că unul din motivele, pentru care a ales să nu mai fie independent, este faptul că nu mai avea timp pentru el, pentru familie sau alte activități. Consilierul județean independent a sperat că odată intrat în Pro România activitatea lui politică se va mai degreva, oferindu-i mai mult timp pentru a se ocupa în special de cabinetul veterinar, pe care îl conduce.

Ironia face însă ca Marian Căpățînă, după cum recunoaște chiar el, să se întoarcă la lucrurile pe care le făcea și în trecut. La sfârșitul săptămânii, membrii Pro România au împărțit flori brăilencelor, au vorbit cu cetățenii despre misiunea și planul pe care și-l propune noul partid, au împărțit pliante și au strâns adeziuni.

Consilierul recunoaște că au fost și persoane care și-au manifestat dezacordul față de decizia lui de a se alătura partidului condus de Victor Ponta.

Au fost momente în care, poate nu am avut timp să mănânc, din cauza activităților mele, atât cu firma cât și în chestiunile administrative și politice. Au fost momente în care nu am plecat în concediu, pentru a lucra și pentru comunitate. În șapte ani, foarte puține persoane mi-au mulțumit. Vă pot spune cu certitudine că niciunul dintre cei care mi-au reproșat că am ales Pro România, nu mi-au mulțumit. Replica a fost că i-am dezamăgit că nu m-am dus în dreapta.

Am sperat acum să am mai mult timp liber, dar este mai rau. Am fugit de strâns de semnături de am rupt pământul, pentru a putea candida. Acum e mai nenorocire, iar umblu după semnături. Trebuie să pun neapărat umărul, că altfel nu merge treaba”, a declarat Marian Căpățînă.

 

Cine este brăileanul care va candida la europarlamentare?

 

Surprinzător, sau nu, Mihai Tudose va fi favorit la alegerile europarlamentare, după Corina Crețu. Chiar dacă lista nu este finalizată, consilierul județean Marian Căpățînă spune că Tudose va fi unul din candidații care se vor regăsi pe listă, iar brăilenii au astfel ocazia să-și arate suportul față de fostul premier.

Brăila mai are un mare avantaj, va avea un brăilean în listă la europarlamentare, pe fostul premier Mihai Tudose, care va candida pe o poziție eligibilă. Deocamdată nu avem niște discuții finalizate, așteptăm să vedem ce contracandidați avem, de la celelalte partide, vom avea și noi o listă finală, pe care o vom vota în interiorul partidului. Cu certitudine, Mihai Tudose va fi nominalizat pe lista candidaților la europarlamentare”, a declarat Marian Căpățînă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry