Marian Neta: “Părerea mea este că un partid mare, ca PSD, ar trebui să aibă un candidat propriu”

Marian Neta: “Părerea mea este că un partid mare, ca PSD, ar trebui să aibă un candidat propriu”

 

 

Ideea de a merge cu un candidat unic la prezidențiale a stârnit reacții diverse in rândul social-democraților. Deși nu a existat o discuție oficială, la nivelul Partidului Social Democrat Brăila sunt consilieri care nu ar accepta candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă ar primi directive în acest sens.

Marian Neta este unul din consilierii PSD care a recunoscut că nu concepe ca un partid atât de mare, aflat la guvernare, să nu poată să dea un candidat pe măsura.

”La nivel de județ nu s-a discutat pe cine vom susține la președinția țării. Știți că Brăila a fost singura organizație care s-a opus domnului Dragnea, știți asta foarte bine. Sper să ne întâlnim să luăm o măsură normală. Părerea mea este că un partid mare, ca PSD, ar trebui să aibă un candidat propriu. Domnul Tăriceanu este un on rezonabil, dar eu ca membru PSD aș dori ca un PSD-ist să candideze. Este un partid mare, trebuie măcar să te bați, nu? Din 800.000 de membrii, sunt oameni competenți care să poată să intre în luptă cu Iohannis, de la egal la egal”, a declarat consilierul PSD Marian Neta.

Discuțiile pe acestă temă sunt tot mai aprinse și la nivel central, unde posibilul candidat Gabriela Firea și-a manifestat public dezacordul față de opțiunea colegilor de a susține o persoană care nu este membru PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry