Mesajul brăileanului Mihai Tudose, candidat la alegerile europarlamentare: ”Un vot PRO ROMÂNIA înseamnă o schimbare majoră a contextului politic actual”

Mesajul brăileanului Mihai Tudose, candidat la alegerile europarlamentare: ”Un vot PRO ROMÂNIA înseamnă o schimbare majoră a contextului politic actual”

 

 

Dragi români,

Se apropie ziua mult așteptată de toată lumea.. ziua votului pentru alegerile europarlamentare… cu toate că mă repet, nu pot să nu vă reamintesc cât de important este votul fiecăruia dintre voi. Reprezentanții României care vor ajunge în Parlamentul European trebuie să fie profesioniști, dar și patrioți, să fie PRO ROMÂNIA, PRO DEMOCRAȚIE și PRO DEZVOLTARE.

Echipa #PRORomânia are capacitatea de a reprezenta cu adevărat interesele țării în relația cu Uniunea Europeană, are oamenii profesioniști care au demonstrat că țara noastră are resursele necesare pentru a prospera.

Dar votul de pe 26 mai înseamnă mai mult de atât. Un vot PRO ROMÂNIA înseamnă o schimbare majoră a contextului politic actual. Înseamnă că nu va trebui ca oamenii care vor ajunge la Bruxelles să se lupte cu morile de vânt pentru a putea trimite fonduri europene în țară, că nu vor vorbi cu “pereții” când vor solicita proiecte care să ajute la dezvoltarea României.

Votul de duminică înseamnă schimbarea celor care blochează în momentul de față orice ajutor din partea UE, care își doresc ținerea României la un nivel cât mai scăzut de dezvoltare pentru a-și putea realiza propriile interese…

Votul de duminică înseamnă aducerea României pe calea normalității, a lucrului în echipă din partea tuturor celor care reprezintă statul român, fie ei acasă sau la Bruxelles.

Vă îndemn să faceți ce vă dictează constiința, dar să vă gândiți bine. Să alegeți o echipă devotată României, o echipă care chiar își dorește să ajute la progresul țării noastre și care are toate resursele pentru a face acest lucru!

Dragi români, veniți la vot și votați #PRORomânia! Haideți să ducem țara în direcția care trebuie, să nu ne mai facem de râs!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry