Mesajul polițiștilor: ”Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară!”

Mesajul polițiștilor: ”Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară!”

 

 

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS – Bogdan Bănică i-a transmis un mesaj tăios lui Carmen Dan, de data aceasta după plecarea sa de la conducerea MAI.

Bine PA! Să te întorci când te-oi chema eu!Și ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți, neocomuniștii pe care ți i-ai pus în funcțiile de conducere din #MAI și #IGPR pentru a aservi interesele tale și ale infractorului-șef.

Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară! Și sper, în continuare, că vei răspunde pentru fărădelegile pe care le-ai comis, Carmen Dan!

Nu ai făcut DECÂT să învrajbești societatea împotriva uniformei, nu ai făcut DECÂT rău, nu ai făcut DECÂT subinspectori post-mortem! În rest, nu ai făcut și nu ai fost, DECÂT #nimic!Bine PA!!!”, a scris, pe Facebook, Bogdan Bănică – vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Carmen Dan a demisionat luni din fruntea ministerului de interne, aceasta spunând că nu a făcut acest gest întrucât i l-a cerut Viorica Dăncilă ci din onoare.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry