Mesajul PSD, la depunerea candidaturilor! Rotaru: ”PSD are în vedere relansarea economică, susținerea mediului de afaceri și a investitorilor autohtoni”

PSD a depus ieri listele de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Social-democrații vin și de această dată în fața românilor cu un program de guvernare care să ajute la relansarea economiei dar și la creșterea nivelului de trai în fiecare județ al țării.

”Am depus astăzi o listă de candidați, o parte cu experiență, o parte oameni tineri. Îmbinăm experiența cu dorința de afirmare și cu tot ceea ce însemnă oameni care au calitatea și capacitatea de a gestiona lucrurile în Parlament. Știu că în Parlament este nevoie și de un suflu nou și de oameni cu experiență, este nevoie ca o serie întregă de acte normative să fie amendate, sau să apară altele noi pentru că viața evoluează și societatea de asemenea, și suntem o echipă care va acționa în acest spirit.

Pe de altă parte o să acționăm în ideea de a pune în practică un program de guvernare al Partidului Social Democrat care are în vedere relansarea economică, susținerea mediului de afaceri și a investitorilor autohtoni(…)

Vom avea în vedere creșterea veniturilor pentru toate categoriile sociale și toate categoriile de vârstă, începând de la copii – alocații, continuând cu bursele școlare, salarii mai bune, un salariu minim mai mare, salarii decente și locuri de muncă sigure și nu în ultimul rând, creșterea pensiilor și aplicarea Legii pensiilor(…)

Cred că vom avea succes în măsura în care oamenii ne vor aprecia pentru ceea ce am făcut”, a declarat președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru.

Candidații PSD Brăila la Camera Deputaților sunt următorii: Florin Mircea (deputat), Nicu Niță (deputat), George-Adrian Paladi (fost prefect), George Marius Caranica (avocat, președintele HC Dunărea Brăila, consilier municipal), Virginia Badiu (consilier municipal), Dan Andrei Vărzaru (medic, consilier municipal).

Candidații PSD Brăila la Senat sunt: Ion Rotaru (senator, președintele PSD Brăila), Doinița Ciocan (viceprimarul municipiului), Ionel Epureanu (vicepreședinte al CJ Brăila), Adrian Mihai Goanță (conf. univ. ec. dr. ing. Universitatea “Dunărea de Jos” Galați, consilier municipal).

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry