Mihai Tudose a ajuns de urgență la spital! Fostul premier, suspect de infarct!

Mihai Tudose a ajuns de urgență la spital! Fostul premier, suspect de infarct!

 

Conform unor surse, Mihai Tudose se afla la masă cu câțiva colegi din partid, când i s-a făcut rău. Imediat, a fost chemat un echipaj medical printr-un apel la 112

 

 

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la un Institutul CC Iliescu din București. În aceste momente medicii decid dacă îl operează sau nu.

Potrivit primelor informații, fostul premier al României este suspect de un infarct.

Președintele partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat că va face declarații pe acest subiect într-o conferință de presă la ora 18.30.

Surse din cadrul partidului au spus că fostul premier, Mihai Tudose, a depus un efort considerabil în ultimele două luni de zile, iar oboseala și stresul și-au spus cuvântul.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, este deputat de Brăila. El a fost premier din partea coaliției PSD-ALDE în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, când a demisionat în urma divergențelor cu Liviu Dragnea. În ianuarie 2019, el a demisionat din PSD și a intrat în Pro România, alături de Victor Ponta.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry