Mihai Tudose: ”Cred că scorul PSD-ului nu va începe cu 3!”

Mihai Tudose: ”Cred că scorul PSD-ului nu va începe cu 3!”

 

 

Invitat la o emisiune online a site-ului Adevărul, vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, a vorbit despre rezultatele alegerilor europarlamentare. Tot aici, fostul prim ministru a dezvăluit pașii pe care îi va urma Partidul Pro România, după data de 26 mai.

Eu cred că scorul PSD-ului la aceste alegeri nu va începe cu ”3”. Dacă trăim într-o țară normală, PSD nu mai are cum să ia 45 – 46%, pe care i-a luat în 2016. Eu îi văd la 20% și ceva. În momentul ăla, este clar, pentru orice psd-ist de bună cuviință și bun simț că lucrurile s-au cam închis. Atunci vom încerca să formăm un pol social-democrat în Parlament, de oameni întregi la minte.

Al doilea pas va fi constituirea unei noi majorități parlamentare, care să-l dea pe el(n.r. Liviu Dragnea) jos de la Cameră, unde blochează multe proiecte, și să schimbăm Guvernul.

Vorbim mai departe de un Guvern de uniune națională, pentru că nu are nimeni 50% și să vedem cum facem, să scoatem țara din zona în care se află. Este un avion în picaj, astăzi, când stăm de vorbă”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.

Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, se află pe locul trei pe lista PRO România pentru Parlamentul European – practic, pe locul doi, dacă luăm în calcul faptul că Victor Ponta se va retrage imediat după scrutinul din 26 mai. Doar cu comisarul Corina Crețu pe o poziție superioară, Tudose se află pe un loc eligibil, mai ales dacă ne gândim că PRO România este cotată la un rezultat de peste 10%.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry