Mihai Tudose, despre antecedentele premierului: ”Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze!”

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a reacționat după ce mass-media a prezentat antecedentele lui Florin Cîțu, din tinerețe. Se pare că premierul ar fi petrecut două zile în arest după ce a fost prins la volan sub influența unor substanțe.

”Scurtu’ drum către acasă…

După delirul continuu în care ne ține de când e la butoane, după dezastrul provocat și susținut de el în tooooate domeniile, după, după….

Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!!

Du-te acasă, Cîțu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine….

P.S. Alde Usr-pluș v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Pușcăria din străinătate o puneți la studii?!?”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Chiar dacă sunt sau nu atacuri politice, prim-ministrul Florin Cîțu poartă acuzații grave în ceea ce privește finalizarea studiilor – un master şi un doctorat – fără disertaţie la Iowa State University.

Jurnaliștii care au căutat să afle mai multe detalii despre studiile premierului și despre cine a suportat plata acestora, au dat peste alte lucruri mai interesante.

Premierul Florin Cîțu ar fi intrat la închisoare, în Statele Unite, pe vremea când era student în cadrul Iowa State University. După douăzeci de ani, premierul a confirmat informația și, fără alte argumente, a pus-o pe seama alegerilor interne din PNL.

Conform site-ului Flux 24, premierul Florin Cîțu ar fi fost arestat și ar fi petrecut 48 de ore într-o închisoare din Statele Unite, în  anul 2000. Motivul, potrivit unui document citat de sursa cu pricina, Florin Cîțu, la vremea respectivă student, ar fi fost surprins băut la volan, de polițiștii americani. Pe lângă cele două zile de închisoare, Florin Cîțu ar mai fi primit și o amendă de 1.000 de dolari. Aceasta deoarece și-a recunoscut fapt în fața unui judecător.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry