Mihai Tudose, despre liberali: ”Incapabili! Unde pun ei mâna, nici iarba nu mai crește!”

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a atras ateția asupra problemelor cu exproprierile și relocările de utilități, care persistă de un an si jumătate. Riscul ca acest proiect să rămână inutilizabil este foarte mare, dacă Guvernul PNL contină să blocheze lucrările.

Podul ar trebui să fie gata în 2022, iar dacă nu se emite rapid această autorizație de construire, există riscul ca drumurile de legătură să nu fie gata, în următorii 2 ani.

Știți că și acum patru anu, noi nu am promis podul ci doar l-am făcut. Lumea se cam săturase de promisiuni. Vrem să le solicităm acum brăilenilor un nou vot de încredere pentru a duce la bun sfârșit, tot cu o guvernare PSD, aceste lucrări.

După cum vedem, PNL-ul nu este în stare nici măcar să continue ceea ce s-a început, reușind să blocheze tot felul de chestii. Acum, mai nou, dau vina pe niște găini care cuibăresc pe aici, pe undeva. Eu am pus niște întrebări și le pun și acum, cu ocazia aceasta. Să ne spună cineva când a venit solicitarea de la Comisie, dacă a venit? Dacă a venit acum o lună, de ce nu a rezolvat Guvernul toate problemele, într-o lună? Dacă a venit acum un an… de ce nu a rezolvat solicitarea până acum? Dacă avem o problemă cu cuibăritul găinilor din capul liberalilor, de ce nu au rezolvat cu exproprierile, că nu are nicio treabă cu cuibărelile? De ce nu au rezolvat cu mutarea utilităților?”, a declarat Mihai Tudose.

Întrebat despre stadiul în care sunt drumurile care vor face legătura cu podul peste Dunăre, europarlamentarul Mihai Tudose a declarat că prioritar este să ”scăpăm” de PNL, apoi tot o guvernare PSD va face și drumurile.

Sunt niște incapabili și este un haos în toată țara, evident haosul este și la Brăila, fiindcă unde pun ei mâna, nici iarba nu mai crește.

Eu sper că românii vor fi înțelepți și că le ajunge. Între cimitirul liberal și viața, fără liberali, vor alege viața. Vom scăpa din decembrie de acest Guvern haotic și vom duce lucrurile la bun sfârșit noi. Vor fi gata și drumurile dar trebuie să scăpăm de liberali. Cu ei… va fi dezastru!”, a declarat europarlamentarul PSD, Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry