Mihai Tudose, despre vizita lui Orban: ”Jumătate din timpul petrecut la Brăila, a fost în cârciumă, la chef cu liberalii”

Fostul prim-ministru, actual europarlamentar PSD, Mihai Tudose, a criticat astăzi atitudinea premierului Ludovic Orban, la Brăila. Tudose spune că liberalul a chefuit până la miezul nopții alături de organizația locală.

Mai mult, europarlamentarul a atras atenția asupra faptului că liberalii brăileni au făcut mișto de Orban, punându-l într-o situație jenantă, când au declarat public unde a mers acesta la toaletă.

Mai ales la Brăila, să ne aducem aminte când, cu ei la guvernare, ghici ce: Promex, platforma chimică, șantierul naval… păi nu erau ei la guvernare cu PNȚCD atunci?

Jumătate din timpul petrecut la Brăila, a fost în cârciumă, la chef cu liberalii. A fost până la Șuțu să facă pipi, că așa a spus.

Mitingul s-a desfășurat în fața Casei de Cultură, din Ianca. Casa de Cultură din Ianca a fost pregătită pentru acest eveniment de către primarul Chiriță George Fănel cu bunul simț care îl caracterizează, cu toate că evenimentul nu era înauntru, inclusiv cu toaletă, verificată anterior de Poliție, SPP(…) S-a trezit gâsca locală, și-a adus aminte că el l-a însoțit la Șuțu, că primul ministru a făcut pipi acolo.

Era grija PNL-ului local să aibă grijă să nu facă pipi prim-ministru pe el. Pe principiul cum să duci în derizoriu un prim-ministru, al tău, când vine să te ajute”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry