Orban i-a dat de gol! Turcan și Boboc spun lucruri trăsnite!

Cătălin Boboc anunță că Guvernul nu propune creșterea duratei stagiului de cotizare la sistemul de pensii și nu crește vârsta de pensionare, deși nu s-a luat nicio decizie oficială în acest sens!

Șefa de la Ministerul Muncii, Raluca Turcan, și protejatul acesteia, secretarul de stat Cătălin Boboc, șeful interimar al liberalilor brăileni, spun lucruri trăsnite! Cel puțin așa lasă să se înțeleagă președintele PNL, Ludovic Orban, care a recunoscut astăzi că: “s-a discutat despre creșterea vârstei de pensionare și stagiul de cotizare, însă nu s-a luat o decizie”.

Orban i-a contrazis astăzi pe colegii săi, Raluca Turcan care a declarat marți că: “nu s-a discutat creșterea vârstei de pensionare!” și pe subordonatul acesteia, Cătălin Boboc, care a postat, tot marți, un mesaj pe Facebook care contrazice poziția ministrului Muncii, și din care se deduce că s-a luat o decizie cu privire la creșterea vârstei de pensionare și a stagiului de cotizare.

“Guvernul liberal și Ministerul Muncii și Protecției Sociale NU PROPUN creșterea duratei stagiului de cotizare la sistemul de pensii! NU VOR MĂRI vârsta de pensionare, vor căuta soluții de recompensare a celor care vor să muncească după vârsta legală de pensionare”, a postat Cătălin Boboc, pentru a părea mai interesant.

Poziția lui Cătălin Boboc contrazice atât afirmațiile președintelui PNL cât și cele ale ministrulu muncii Raluca Turcan!

În timp ce Ludovic Orban susține că nu s-a luat nicio decizie cu privire la creșterea vârstei de pensionare și stagiul de cotizare, Cătălin Boboc susține că s-a luat o asemenea decizie, iar răspunsul final ar fi NEGATIV!

În timp ce ministrul muncii Raluca Turcan neagă discuția referitoare la creșterea vârstei de pensionare, Cătălin Boboc lasă de înțeles că această discuție a avut loc.

Ceea ce ne facem să emitem două ipoteze:

1. Președinte PNL nu cunoaște deciziile Guvernului liberal și ale Ministerul Muncii și Protecției Sociale la care are acces secretarul de stat Cătălin Boboc!

2. Cătălin Boboc nu are habar de discuțiile care se poartă la partid, la guvern și la minister pe această temă și lansează decizii care nu au fost luate de Guvernul liberal și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din care face parte!

A doua variantă pare mai apropiată de realitate, ținând cont de derapajele dese de până acum ale liderului liberal brăilean!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry