Paladi, despre actualul prefect: ”Nu-l mai interesează nimic și este dispus să calce pe cadavre, la propriu!”

După anunțarea de către Partidul Național Liberal a candidaturii prefectului Cătălin Boboc la cursa pentru președinția Consiliului Județean, firesc, normal și de bun simț, era ca Boboc să-și dea demisia și să nu ”murdărească”, mai mult decât a făcut-o, scaunul reprezentantului Guvernului Orban, în teritoriu. Demisia însă se lasă așteptată.

Fostul prefect, George Paladi, nu ratează nicio ocazie pentru a-i readuce aminte lui Boboc că este duplicitar și își face campanie electorală dintr-un fotoliu pe care Legea ar trebui să-l protejeze de blaturi politice.

”Am observat că de când si-a lansat candidatura domnul prefect la președinția Consiliului Județean, instituția pe care încă o conduce are mari probleme de comunicare cu privire la raportarea situației cazurilor de coronavirus.

Vreau să îi reamintesc pe această cale domnului Boboc că a depus un jurământ în fața brăilenilor atunci când a fost învestit în funcția de prefect, jurământ pe care acum îl calcă efectiv în picioare.

Nu știu dacă am putea să catalogăm această lipsă de informare ca o manipulare a brăilenilor cu scopul de a masca adevărata tragedie prin care trece județul Brăila, doar pentru a salva niște voturi, sau pur și simplu își dorește scaunul de președinte al Consiliului Județean atât de tare, încât nu-l mai interesează nimic și este dispus să calce pe cadavre, la propriu.

Guvernul Orban, care ieri își dorea să pună masca pe gura brăilenilor până și pe faleza Dunării, astăzi nu mai are mustrări de conștiință față de reprezentantul lui POLITIC în teritoriu.

P.S. Făceți-vă treaba domnule prefect, nu mai fiți duplicitar!”, spune fostul prefect al județului Brăila, George Paladi.

Chiar dacă prefectul Cătălin Boboc candidează la alegerile locale, surse din PNL spun că fostul senator de Brăila este mult mai interesat de alegerile parlamentare, profitând de această campanie pentru a-și aduce un plus valoare la alegerile din iarnă.

În concluzie, Brăila rămâne fără prefect în plină pandemie, iar Boboc se pare că nici nu își dorește cu ardoare Consiliul Județean. Aceste jocuri politice, construite pe suferința brăilenilor, vor fi decontate la urne.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry