Petrea Dorin, Pro România: la acest moment este vitală o dezbatere publică în interesul Brăilei și al cetățenilor ei, pe tema dezvoltării durabile!

Candidatul ProRomânia, la funcția de primar al municipiului Brăila, Petrea Dorin Silviu, i-a invitat pe contracandidații săi la o dezbatere publică, în fața brăilenilor. Petrea consideră că aceasta este cea mai bună soliție pentru ca electoratul din Brăila să voteze în cunoștință de cauză.

Am văzut în programul candidaților la primăria Brăilei foarte multe teme asemănătoare, obiective comune ce se doresc a fi realizate. Este un lucru îmbucurător, dar care necesită și o asumare responsabilă a acestora.

De aceea, lansez o invitație tuturor candidaților de a dezbate împreună, public, proiectele comune pe care ni le dorim cu toții pentru Brăila, cum ar fi: reabilitarea Falezei Dunării, valorificarea turistica a hrubelor şi a centrului istoric, implementarea strategiei energetice a orașului nostru, realizarea brandului de oraș, regenerarea urbană, sau dezvoltarea și integrarea ITI „ Sistemul urban Brăila Galaţi Măcin”, etc.

De ce această dezbatere publică?! Pentru că în fiecare campanie electorală gândim fel de fel de lucruri utile, benefice, necesare, orașului nostru și mai apoi, pătrunși de orgolii și ambiții politice, nu le mai punem in practică.

Acum, mai mult ca niciodată, și nu trebuie analize sofisticate să vedem asta, Brăila are nevoie de realizări!

Ce trebuie să facem la această dezbatere?! Să convenim asupra unor proiecte importante pentru Brăila și, indiferent de structura CLM și de candidatul câștigător, să semnăm un protocol asumat de toate formațiunile politice locale de realizare a acestor proiecte.

Știm cu toții că Brăila suferă și a ajuns în această situație deoarece nu există o gândire pro-cetăţean unanim îmbrățișată de toți liderii politici locali.

În acest context, cred că este timpul să schimbăm ceva în mentalitatea noastră, în primul rând, și ca tineri oameni politici să convenim că trebuie să avem un singur scop: acela de aduce şi a implementa prosperitate şi bunăstare pentru comunitatea noastră!

Așadar: Invit pe toți candidații la funcția de primar la aceasta dezbatere publică! Data, ora şi locaţia o putem stabili împreună!

Îmi doresc din tot sufletul sa aibă cu toții curajul politic de a răspunde pozitiv inițiativei mele și să reușească să își convingă șefii de partid că doar așa vom reuși să facem Brăila bogată din nou!”, a declarat Petrea Dorin Silviu, candidatul ProRomânia la funcția de primar al municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry