Platforma Social Liberală pune bazele organizației județene, la Brăila!

Platforma Social Liberală pune bazele organizației județene, la Brăila!

 

 

Platforma Social Liberală este un partid politic de centru, de orientare social-liberală, proeuropeana si euro-atlantică, care își propune să devină un factor integrator pe scena politică românească.

Pe 16 ianuarie 2020, Platforma Social Liberală a lansat proiectul ”Turul României 10 în 10”. Joi, 30 ianuarie, reprezentanții platformei au fost prezenți la Brăila pentru a pune bazele organizației și pentru a schița strategia adoptată pentru alegerile locale și parlamentare din acest an.

Toți candidații PSL la alegerile din 2020 vor fi desemnați în urma participării la TURUL ROMÂNIEI 10 ÎN 10. Cu această ocazie, vor fi constituite organizațiile locale și județene ale PSL.

Vlad Danciu, secretarul general al PLS și Radu Lupaș, vicepreședinte regional, au stat de vorbă cu membrii PLS Brăila și i-au îndemnat pe aceștia să credă în obiectivul principal al platformei, acela de garantare a libertăților și protejare a fiecărui cetățean, în egală măsură, fără favoritisme, fără abuzuri.

 

 

Platforma Social Liberală își propune să vină cu o listă de candidați pentru alegerile locale, în Brăila

 

 

 

Angela Gheorghe, coordonatorul PSL Brăila, are 30 de ani și este absolventă a facultății de Afaceri Internaționale în cadrul Universității Ovidius, din Constanța.

Am intrat în politica din credința că pot ajuta la formarea unui viitor frumos și liniștit copiilor și părinților noștri”, spune Angela Ghorghe.

Brăilenii care doresc să se înscrie în Platforma Social Liberală o pot face accesând site-ul http://www.platformasocialliberala.ro/ sau la adresa de email mieimipasa@platformasocialliberala.ro

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry