Pleacă Dragomir la ProRomânia? Edilul exclude orice mișcare politică!

Pleacă Dragomir la ProRomânia? Edilul exclude orice mișcare politică!

 

 

Întrebat despre zvonurile care îl fac deja membru ProRomânia, primarul a ținut să dezvăluie intențiile pe care le are în ceea ce privește candidatura sa la alegerile locale din 2020. Marian Dragomir spune că nu a luat în calcul, dar nici nu intenționează măcar, să plece la un alt partid.

Nu am luat în calcul așa ceva și nu are rost să mă pronunț pe subiecte de genul ăsta. Nu am luat în calcul și nu iau nici în viitor. Din punctul meu de vedere, eu sunt membru PSD, în momentul de față, am o echipă de consilieri de la PSD și sunt foarte încântat de colaborarea pe care o am cu ei. Prevăd și în viitor ca aproximativ 80 – 90% dintre ei să-și continue mandatul și să vină și un suflu nou pe lista PSD. Nu iau în calcul subiecte de can-can politic, privind trecerea mea de la un partid la celălalt”, a declarat Marian Dragomir.

 

 

Edilul spune că a avut o relație foarte bună cu miniștri din Guvernul României, în ciuda faptului că a fost unul din social-democrații care nu au susținut politica lui Liviu Dragnea.

Dacă, și repet încă o dată, eu am fost un contestatar foarte mare al politicii duse de Liviu Dragnea – pe față și direct – nu s-a luat nicio măsură de la nivel politic național sau local vis-a-vis de lucrurile pe care le-am spus în acel moment. Sunt aspecte care mă nemulțumesc, dar sunt și aspecte care ne-au ajutat foarte mult, privind alocarea la timp a banilor pentru finanțarea proiectelor PNDL(…) Chiar dacă relația politică cu unii exponenți de la nivel național nu este cea mai benefică, întotdeauna am găsit, la miniștri PSD, toată deschiderea necesară. Dacă voi găsi în continuare aceeași deschidere necesară și în viitor, cu siguranță, nu iau în calcul niciun fel de plecare. Dacă în schimb, de la nivel național ni se vor pune piedici, este un alt subiect, dar cred că acest lucru nu se va întâmpla”, spune edilul.

În ceea ce privește conducerea PSD Brăila, dar și relația cu parlamentarii, primarul spune că este mulțumit de suportul pe care l-a primit din partea acestora, în mandatul actual.

Întrebat despre măsura de a diminua numărul secretarilor de stat, cu riscul ca Adrian Rîndunică să se întoarcă în Brăila, primarul susține că este o măsură foarte bună.

Indiferent de opinia unora, ori de câte ori l-am sunat pe domnul Adrian Rîndunică, privind aspecte legate de Ministerul Muncii, la care dânsul este secretar de stat, eu vă spun că dânsul, pe lângă faptul că ne-a răspuns cu maximă rapiditate, am avut o colaborare foarte bună și chiar îi mulțumesc pentru acest lucru”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry