PNL Brăila va veni cu o altă propunere pentru funcția de secretar de stat, în noul Guvern! Cătălin Boboc a pierdut sprijinul organizației!

Invitat în cadrul unei emisiuni la Reperul TV, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a vorbit despre excluderile din PNL, dar și despre retragerea sprijinului politic în cazul secretarului de stat din Ministerul Muncii, Cătălin Boboc.

Mai exact, deputatul liberal a fost întrebat care este stadiul excluderilor ”psd-iștilor infiltrați” din PNL, așa cum au fost numiți înainte de Congres, Vasile Varga și Vasile Cortez.

”Din momentul în care am fost ales președinte al filialei județene aceste persoane nu au mai venit la sediul Partidului Național Liberal. Probabil că și-au dat seama că eu și întreaga echipă urmăm o cale dreaptă și onestă, fără înțelegeri pe sub masă. Știți destul de bine că eu nu am avut nicio înțelegere cu administrația PSD și nici nu vreau să am.

Ei pot să meargă să se înscrie direct la PSD, dacă tot avem alianța asta( de guvernare, la nivel național). Este mai simplu și pentru dumnealor, nu mai stau ascunși, pot fi pe față”, a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Popa.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Boboc, fostul președinte al PNL Brăila și actual secretar de stat în Ministerul Muncii, deputatul Alexandru Popa spune că acesta nu mai beneficiază de sprijinul politic al filialei de la Brăila. Mai mult, Cătălin Boboc a declarat că va renunța la funcția din guvern dacă își va pierde susținerea politică a organizației județene, lucru care nu s-a întâmplat.

”Este cuvântul lui, cuvântul și onoarea dumnealui! Când se va forma noul guvern vor începe și negocierile. Pentru postul de secretar de stat, care revine filialei, Cătălin Boboc nu va mai fi propunerea pe care o va susține PNL Brăila. Nu că spun eu și vreau eu! Așa vor toți colegii mei!”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry