Președintele Consiliului Județean le-a demontat acuzațiile liberalilor! Chiriac a venit cu DOVEZI!

Președintele Consiliului Județean a venit cu dovezi la acuzațiile parlamentarilor PNL, care ieri spuneau că Spitalul Județean Brăila nu a cerut un aparat de tip Real Time PCR de testare Covid 19 Ministerului Sănătății.

Chiriac a tras-o la răspundere pe Ioniță, care, în calitate de medic, ar fi trbuit să se informeze înainte de a face afirmații false. Nici deputatul Varga nu a scăpat de mustrări, președintele CJ i-a astras atenția liberalului să nu mai semneze comunicate de presă fără să le citească înainte.

Lezați în orgoliu, probabil, dl. deputat Varga, dna. deputat Ioniță, prefectul asumat politic Cătălin Boboc și președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă au luat hotărârea de a dezinforma cetățenii într-o manieră crasă, fără a avea măcar decența de a se informa corect și complet asupra tuturor aspectelor semnalate de către ei.

Dna Ioniță, vicelider al Comisiei de sănătate din Camera Deputaților și fost/actual consilier al actualului ministru al Sănătății, nu a avut nici măcar amabilitatea de a verifica la Minister sau de a mă întreba, în calitate de președinte CJ, dacă Brăila a făcut sau nu demersuri, pentru a cere ajutorul ministerului condus de Guvernul Orban-PNL.

Aveam pretenții de la o doamna doctor care pretinde a cunoaște sistemul medical și nevoile lui, mai ales la Brăila, dar care a luat decizia să iasă în public cu afirmații pe cât de penibile pe atât de false.

Dl Varga nu este prima dată când semnează un comunicat de presă fără a-i cunoaște însă conținutul. Îl înțeleg!!

Despre purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brăila, Cătălin Boboc și Dănăilă Alexandru, descoperit pe timp de pandemie că președinte PNL Brăila – NO COMMENT

Vă atașeaz mai jos, dovada ca CJ Brăila încă de la declanșarea pandemiei a înaintat o adresă către Ministerul Sănătății, chiar pe adresa de e-mail a ministrului, prin care s-a dorit a se afla dacă Brăila poate beneficia de un aparat de tip Real Time PCR de testare Covid 19.

Alocarea acestor aparate a stat în pixul ministrului Sănătății- PNL.

Aflați, dragi brăileni, că nici până la acest moment nu am primit nici măcar un răspuns! Ce să mai vorbim de aparat?!

În ceea ce mă privește, voi continua să mă dedic rezolvării problemelor din sănătate, cu același interes ca și până acum și nu voi permite ca prin minciuni să fie denigrată munca atâtor oameni. Concluzia o trag brăilenii!”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry