Președintele PNL Brăila: ”Brăilenii nu au decât să constate singuri cum sunt tratați de guvernanții de la PSD”

Președintele PNL Brăila: ”Brăilenii nu au decât să constate singuri cum sunt tratați de guvernanții de la PSD”

 

 

Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila, spune că o parte dintre amendamentele pe care parlamentarii brăileni le susțin acum la București au fost propuse de liberali în Consiliul Local Municipal și în Consiliul Județean Brăila, dar atât primarul Marian Dragomir, cât și președintele Francisk Chiriac, au refuzat să le ia serios  în calcul.

Dacă cei care conduc municipiul și județul Brăila sunt surzi și ignoră, aș spune chiar cu dispreț, nevoile comunităților și ale oamenilor, asta nu înseamnă că noi nu continuăm să ne batem pentru normalitate. Mergem mai departe cu această problematică și încercăm să obținem bani de la București, unde poate vom găsi mai multă deschidere. Dacă nu, brăilenii nu au decât să constate singuri cum sunt tratați de guvernații de la PSD, atât la nivel national, cât și în plan local. Rămân la părerea mea, pe care am mai spus-o, că problemele unei comunități înseamnă nevoile unor oameni, iar rezolvarea lor nu trebuie să aibă culoare politică!”, este opinia liberalului Alexandru Dănăilă.

Amendamentele depuse la buget sunt mai întâi dezbătute în comisiile de specialitate, apoi în Comisia de Buget-Finanțe, pentru ca, în final, să fie votate de plenul reunit al Parlamentului României.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry